Njoftim
Njoftim

Ajo quhet Sidita Hasi, me profesionalizmin dhe energjin e saj ajo mbush sallat tona me dije, aftësim dhe motivim! We...

Lexo më shumë
Njoftim
Njoftim

Me Klemen, ekspertin nga Sllovenia po diskutojmë për teknikat e analizës së problemit dhe përfshirjen e analizës së problemit si...

Lexo më shumë
Njoftim
Njoftim

Sot zhvilluam një diskutim produktiv për programet e trajnimit dhe koordinimin e punës me kolegë dhe përfaqësues të strukturave të...

Lexo më shumë