Aktivitetet, trajnimet dhe eventet në Shkollën e Administratës Publike janë të shumta e dinamike. Për të lehtësuar navigimin në programet tona, për ditët kur zhvillohen trajnimet, për sallat ku duhet të paraqiteni dhe për çdo informacion tjetër në lidhje me aktivitetet që organizojmë, ASPA ju vjen në ndihmë me kalendarin e përditësuar rregullisht nga stafi.

Klikoni mbi datën e kërkuar dhe do t’ju shfaqen në ekran të gjitha aktivitetet e ditës, titujt dhe sallat përkatëse. Klikoni pastaj mbi titullin e aktivitetit që ju intereson dhe do të njiheni më në detaje me përmbajtjen dhe kohëzgjatjen e çdo aktiviteti.

Gusht 2020
Hën Mar Mër Enj Pre Sht Die
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

 

Adresa: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Prona nr.33, Shtëpia e Ushtarakëve, Tiranë

 Nr. Tema  Trajner  Data Ora Statusi
1 Vetëvlerësimi, identifikimi, “çelësi” i emocioneve dhe hapat e përmirësimit të inteligjencës emocionale Aleksandra Kasmi 29 Qershor 2020 17:30-19:00 Mbyllur
2 Procesi i Integrimit Evropian dhe Negociatat e Anetaresimit Trupa e Lartë Drejtuese Aida Gugu
Blerina Raca
30 Qershor 2020 14:00-1530
3 Aftësitë Prezantuese Edlira Gjoni 30 Qershor 2020 17:30-19:00 Mbyllur
4 Fondet e Be-së dhe shkëmbimi i përvojave me vendet anëtare Jan Hauser  Grzegorz Orawiec 1-3 Korrik 2020 9.00-13.00
5 Si të përdorim aplikacione të reja interaktive (Kahoot, Padlet, Mentimeter, Answergarden) Ogerta Koruti Stroka  1 Korrik 2020 17:30-19:00 Mbyllur
6 Procesi i Integrimit Evropian dhe Negociatat e Anetaresimit Trupa e Lartë Drejtuese Aida Gugu

Blerina Raca

 2 Korrik 2020 14:00-15:30
7 Politikat Publike Vanina Jakupi 2 Korrik 2020 17:30-19:00 Mbyllur
8 Si të komunikojmë një mesazh në 8 sekonda Ymer Leksi 3 Korrik 2020 17:30-19:00 Mbyllur
9 Standartet dhe praktikat profesionale të auditimit të brendshëm Albana Gjinopulli 6 Korrik 2020 17:30-19:00 Mbyllur
10 Fondet e Be-së dhe shkëmbimi i përvojave me vendet anëtare  

Jan Hauser  Grzegorz Orawiec

 

7-9 Korrik 2020 09:00-13:00
11 Politikat e Bashkimit Evropian në nivel vendor  

Aida Bushati Jolanda Trebicka Santa Ozalina

7-9 Korrik 2020 09:45-13:00
12 Procesi i Integrimit Evropian dhe Negociatat e Anetaresimit Trupa e Lartë Drejtuese Aida Gugu

Blerina Raca

 

7 Korrik 2020 14:00-15:30
13 Akti Administrativ II Eralda Çani 7 Korrik 2020 17:30-19:00 Mbyllur
14 Parimet e Mirëqeverisjes – Qeverisja përmes sundimit të ligjit, kompetencave dhe inovacionit Indrit Puteci 8 Korrik 2020 17:30-19:00 Mbyllur
15 Procesi i Integrimit Evropian dhe Negociatat e Anetaresimit Trupa e Lartë Drejtuese Sokol Dedja 9 Korrik 2020 14:00-15:30
16 LIGJËRATË “Zhvillimi i Drejtësisë Penale Ndërkombëtare nga Tribunali i Nurembergut deri në Themelimin e Gjykatës Penale Ndërkombëtare” Rudina Jasini 9 Korrik 2020 17:30-19:00 Mbyllur
17 MASTERCLASS “Risk and Technology Solutions Related to Organized Crime Infiltration Into the Legal Economy” Francesco Marelli
Mariana Diaz Garcia   Marco Musumec
10 Korrik 2020 17:30-19:00 Mbyllur
18  Aplikimi i neneve 34-36 te Traktaktit te Funksionimit te Bashkimit Europian (TFBE) mbi levizjen e lire te mallrave Dubravka Vlasic Plese 13-14-16 Korrik 2020 09:00-11:00
19 Monitorimi i strategjive Vanina Jakupi 13 Korrik 2020 17:30-19:00 Mbyllur
20 Menaxhimi financiar i fondeve te Bashkimit Evropian​ Veronika Korkaj 14-15 Korrik 2020 14:00-15:30
21 (Pa) ligjshmëria e aktit administrativ II Eralda Çani 14 Korrik 2020 17:30-19:00 Mbyllur
22 LIGJËRATË “Metodat inovative të mësimdhënies Anila Paparisto 15 Korrik 2020 17:30-19:00 Mbyllur
23 Shërbimet për Mbrojtjen e Fëmijëve, Bashkia Tiranë Juni Plaku

Nadire Kreka

16 Korrik 2020 09:00-16:30
24 Menaxhimi financiar i fondeve te Bashkimit Evropian Vanina Jakupi 16 Korrik 2020 14:00-15:30
25 Si të përdorim aplikacione të reja interaktive Mentimeter, Padlet II Ogerta Koruti Stroka 16 Korrik 2020 17:30-19:00 Mbyllur
26 Shërbimet për Mbrojtjen e Fëmijëve, Bashkia Vlorë Juni Plaku

Nadire Kreka

17 Korrik 2020 09:00-16:30
27 Kuadri ligjor për buxhetimin gjinor, buxheti si pasqyrë e politikave qendrore dhe lokale. Zbatimi, monitorimi dhe raportimi i buxhetit.” Fran Brahimi 16-17 Korrik 2020 11:00-12:30
28 Parimet e Mirëqeverisjes – Qeverisja përmes qëndrueshmërisë, menaxhimit financiar dhe llogaridhënies Indrit Puteci 17 Korrik 2020 17:30-19:00 Mbyllur
29 Shërbimet për Mbrojtjen e Fëmijëve, Bashkia Korçë Juni Plaku

Nadire Kreka

23 Korrik 2020 09:00-16:30
30 Shërbimet për Mbrojtjen e Fëmijëve, Bashkia Kukes Juni Plaku

Nadire Kreka

24 Korrik 2020 09:00-16:30
31 Trajnim për trajnerë “Menaxhimi i ciklit të projektit”- Moduli 1 Esmeralda Hasani

Nevila Xhindi

27-30 Korrik 2020 10:00-13:00

14:00-16:00

32 Komponentet e analizës gjinore Manuela Murthi 28 Korrik 2020 11:00-12:30
33 Dallimet dhe impakti i problematikave dhe karakteristikave gjinore Manuela Murthi 30 Korrik 2020 11:00-12:30
34 Korniza logjike e projektit-Menaxhimi i ciklit të projektit Esmeralda Hasani

Nevila Xhindi

3-6 Gusht 2020 10:00-13:00

14:00-16:00

 

 

Për më shumë, ju ftojmë të përdorni kalendarin.

VEPRIMTARITE E REJA